Hovedsponsorer

dk company
happy & co
TYTEX
IKADAN
Co3
Danbo Møbler
Fletco Carpets
Zartow
Aage Andersen & Sønner

Kontakt os

fast runners

LØB FOR EN GOD SAG - LØB FOR LUNGERNE

"Ikast-Brande Gymnasium Løber for Lungerne" finder sted i Ikast den 15. april 2012 klokken 11:00 - 15:00. Løbene starter og slutter på torvet, hvor præmieoverrækkelsen vil finde sted og musik vil blive spillet af dygtige frivillige.

PERSONERNE BAG LØBET

"Ikast-Brande Gymnasium Løber for Lungerne" er et projekt i samarbejde med Ikast-Brande Gymnasium, Kræftens bekæmpelse og Ikast-Brande kommune, men som udgangspunkt kom idéen fra de to elever Anne-Sofie Sigvardt og Emma Jefelt.

Anne-Sofie boede fra da hun var 12 til hun fyldte 16 i Riga i Letland, hvor hun gik på en international skole, som deltog i et løb for kampen mod børnecancer. Emma tog sit første år af gymnasiet i Scottsdale i Arizona, og deltog sammen med hendes værtsfamilie der i løbet "Sunsan G. Komen for the Cure". Begge piger blev inspirerede og tog ideerne med hjem til Danmark og sammen med deres klassekammerater fra IB, har de planlagt "Ikast-Brande Gymnasium Løber for Lungerne"

HVORFOR STØTTER VI KAMPEN MOD LUNGEKRÆFT?

Som elever på the International Baccalaureate Diploma Program på Ikast-Brande Gymnasium er det en del af vores ungdomsuddannelse at tage del i projekter som disse og starte nye. Faget hedder CAS, Creativity, Activity og Service. "Ikast-Brande Gymnasium Løber for Lungerne" vil give os timer inden for alle tre områder, og derfor også hjælpe os igennem vores uddannelse.

Idéen om at alle på et tidspunkt i deres liv vil støde på en kræftramt, har rørt os dybt, og været med til at motivere os til at starte dette projekt. Vi håber også at dette vil være en motivationsfaktor for andre, som vil give dem lysten til at deltage og støtte op omkring "Ikast-Brande Gymnasium Løber for Lungerne"

Læs mere om faget CAS og IBDP på Ikast-Brande Gymnasium her
Læs mere om lungekræft og kræftens bekæmpelse her